ojs2 has produced an error Message: USER NOTICE: Deprecated function. In file: /var/www/html/cifam/lib/pkp/classes/user/PKPUserDAO.inc.php At line: 60 Stacktrace: File: (unknown) line (unknown) Function: PKPApplication->errorHandler(1024, "Deprecated function.", "/var/www/html/cifam/lib/pkp/classes/user/PKPUserDAO.inc.php", 60, Array(2)) File: /var/www/html/cifam/lib/pkp/classes/user/PKPUserDAO.inc.php line 60 Function: trigger_error("Deprecated function.") File: /var/www/html/cifam/pages/user/UserHandler.inc.php line 518 Function: PKPUserDAO->getUser(19937) File: (unknown) line (unknown) Function: UserHandler->viewPublicProfile(Array(1), Object(Request)) File: /var/www/html/cifam/lib/pkp/classes/core/PKPRouter.inc.php line 362 Function: call_user_func(Array(2), Array(1), Object(Request)) File: /var/www/html/cifam/lib/pkp/classes/core/PKPPageRouter.inc.php line 220 Function: PKPRouter->_authorizeInitializeAndCallRequest(Array(2), Object(Request), Array(1), False) File: /var/www/html/cifam/lib/pkp/classes/core/Dispatcher.inc.php line 134 Function: PKPPageRouter->route(Object(Request)) File: /var/www/html/cifam/lib/pkp/classes/core/PKPApplication.inc.php line 178 Function: Dispatcher->dispatch(Object(Request)) File: /var/www/html/cifam/index.php line 64 Function: PKPApplication->execute() Server info: OS: Linux PHP Version: 5.5.9-1ubuntu4.19 Apache Version: Apache DB Driver: mysql DB server version: 5.5.49-0ubuntu0.14.04.1
Perfil de usuario/a | Ciencias Forestales y Ambientales

Big Bro Der

Resumen biográfico Dita kur në celularin tim ka ardhur mesazhi i tij “Urime për Big brother bbalbaniavip.com” ka qenë një nga ditët më të lumtura të jetës sime, e megjithatë kurrë nuk ma kishte marrë mendja që “Big brother” do identifikohej aq shumë me mua dhe unë me të sa që me kalimin e viteve mu bë si mbiemër:) Kur në prill të këtij viti drejtuesit e Top Channel më kërkuan drejtimin e formatit pikërisht sepse “nuk ka asnje kuptim nëse nuk je ti” gëzova njësoj si para 13 viteve, por nuk doja ta ndaja me ju pa filluar puna. Që atëherë, bashkë me një skuadër fantastike kemi punuar dhe po punojmë çdo ditë për të risjellë në sezonin e ri në ekranin e Top Channel programin që prisni prej 4 vitesh.


UPR

©2017 Universidad de Pinar del Río "Hermanos Saíz Montes de Oca"